English for Service in Restaurant 1

ประเภท: 

หนังสือประกอบการเรียนการสอน

ผู้แต่ง: 

Pattarawadee Ongsakul

สำนักพิมพ์: 

Faculty of Humanities and Social Sciences

ปีที่พิมพ์: 

2549

เลขหมู่: 

428 Pa-E

รายละเอียด: 

Unit 1 : Restuarant Information Unit 2 : Table Reservations Unit 3 : Receiving Guests Unit 4 : Taking Aperitif Orders Unit 5 : Taking Food Orders Unit 6 : Dealing with Complaints Unit 7 : Taking Dessert Orders Unit 8 : Presenting the Bills

ไฟล์เอกสาร: 

(คลิกที่ชื่อเอกสารเพื่ออ่าน) 

Preface

Contents

Unit 1 : Restuarant Information

Unit 2 : Table Reservations

Unit 3 : Receiving Guests

Unit 4 : Taking Aperitif Orders

Unit 5 : Taking Food Orders

Unit 6 : Dealing with Complaints

Unit 7 : Taking Dessert Orders

Unit 8 : Presenting the Bills

Bibliography

(นักศึกษา และบุคลากร ของมหาวิทยาลัยราชภัฏสงขลาเท่านั้น ที่อ่านเอกสารฉบับเต็มประเภทหนังสือประกอบการเรียนการสอนได้)