ประเภท: |
หนังสือประกอบการเรียนการสอน |
|
ผู้แต่ง: |
Pattarawadee Ongsakul |
|
สำนักพิมพ์: |
Faculty of Humanities and Social Sciences |
|
ปีที่พิมพ์: |
2549 |
|
เลขหมู่: |
428 Pa-E |
|
รายละเอียด: |
Unit 1 : Restuarant Information Unit 2 : Table Reservations Unit 3 : Receiving Guests Unit 4 : Taking Aperitif Orders Unit 5 : Taking Food Orders Unit 6 : Dealing with Complaints Unit 7 : Taking Dessert Orders Unit 8 : Presenting the Bills |
|
ไฟล์เอกสาร: (คลิกที่ชื่อเอกสารเพื่ออ่าน) |
Unit 1 : Restuarant Information Unit 4 : Taking Aperitif Orders Unit 6 : Dealing with Complaints |
|
(นักศึกษา และบุคลากร ของมหาวิทยาลัยราชภัฏสงขลาเท่านั้น ที่อ่านเอกสารฉบับเต็มประเภทหนังสือประกอบการเรียนการสอนได้) |